Lente

Lente: het moment voor een frisse start.

Een paar huishoudelijke mededelingen van EMmmmy’s:

  • Vanaf 1 mei 2022 bied ik geen catering/hapjes meer aan.
  • Ik ga me volledig focussen op mijn patisserieproducten, bestaande uit nougat en taarten. Door de grote en wisselende vraag naar taarten ga ik een vast assortiment aanbieden (zie patisserie): ‘de bestsellers’. Wat goed is, moet goed blijven. Vandaar mijn keuze om een klein en sterk assortiment aan te bieden.
  • Daarnaast zal ik regelmatig leuke acties organiseren, zoals de inmiddels bekende zoete dozen (weekend/bij feestdagen) met diverse zoete taartjes en gebakjes. Houd hiervoor mijn sociale mediakanalen in de gaten.
  • Door de grote vraag naar mijn patisserieproducten is het fijn als er minimaal 7 dagen van tevoren contact met me wordt opgenomen voor het plaatsen van een bestelling.
  • Nougat heb ik altijd voldoende op voorraad en is uiteraard elk moment te bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *