Patisserie

 • EMmmmy's patisserie - Chocoladetaart - taart bestellen

De kers op de taart! 

Taart bestellen voor een zoete verrassing 

Iets te vieren? Een speciale gelegenheid? Een gebeurtenis die niet snel vergeten mag worden? Daar hoort iets feestelijks en in het oog springends bij. EMmmmy’s patisserieproducten mogen hier niet bij ontbreken. Zoete smaakcombinaties in kleurrijke, fleurige, originele en bij de situatie passende uitvoeringen. Een bescheiden taart of een indrukwekkende constructie. De wereld van de patisserie is mooi! Een prachtige sweet table, zachte nougat of een unieke taart bestellen? Lees dan vooral verder! 

Creatief, vers, heerlijk en uniek. Iets bijzonders!

EMmmmy’s is gespecialiseerd in het maken van taarten en andere zoete lekkernijen. Verwen jezelf en je gasten met de lekkerste en mooiste producten. Van een ouderwetse kakelverse slagroomtaart (de favoriet in Wouw!) tot een frisse citroen-meringuetaart. Van een strak afgewerkte pure chocoladetaart met framboos tot de traditionele wortel-walnoottaart. Of wat dacht je van EMmmmy’s prachtige bruidstaart met de heerlijkste vulling, vol vers fruit en de mooiste decoraties? Al mijn zoetigheden zijn huisgemaakt en dat proef je. Met heel veel plezier werk ik aan de meest mooie en smaakvolle creaties. Mijn producten zijn dagvers en alle elementen worden uitsluitend met de hand en met verse ingrediënten gemaakt. Taarten kunnen naar wens worden gedecoreerd, waardoor ze zeer exclusief zijn. Iedereen is immers uniek en verdient een persoonlijk eindresultaat! 

Assortiment

Het assortiment van EMmmmy’s bestaat uit de volgende taarten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 9 % BTW.

 • Klassieke appeltaart (10 personen) Ι € 23,-
 • Appel-notentaart (10 personen) Ι € 25,-
 • Citroen-meringuetaart (10 personen) Ι € 24,-
 • Slagroomtaart met vers fruit (10 personen) Ι € 22,-
   • Inclusief persoonlijke afbeelding op marsepein Ι € 25,-
 • Rijstevlaai (10 personen) Ι € 22,-
 • Pure chocoladetaart met framboos (10 personen) Ι € 25,-
 • Witte chocoladetaart met mango en passievrucht (10 pers) Ι € 25,-
 • Wortel-walnoottaart (10 personen) Ι € 25,-
 • Gebakken cheesecake met rood fruit (10 personen) Ι € 25,-
 • Hazelnootschuimtaart (10 personen) Ι € 25,-
 • Chocolade-karameltaart (10 personen) Ι € 25,-
 • Slagroomtaart vierkant met vers fruit (25 personen) Ι € 52,-
   • Inclusief persoonlijke afbeelding op marsepein Ι € 55,-

Allergieën en dieetwensen

Uiteraard kan ik rekening houden met allergieën, dieetwensen en geloofsovertuiging. Ook als je een voedselallergie hebt, kun je genieten van een lekkere taart of iets anders zoets. Wanneer je dit van te voren aangeeft, dan kan ik een passend alternatief voorstellen. Sporen van allergenen in bepaalde producten kan ik helaas niet uitsluiten. Het is raadzaam dat diegene met een (zware) allergie, zelf contact met me opneemt om de mogelijkheden en alternatieven door te spreken. Meestal is er meer mogelijk dan je denkt! Neem voor vragen en informatie gerust contact met me op. 

Nougat of taart bestellen? 

Wil je iets bestellen? Heb je speciale wensen of ideeën? Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik denk heel graag met je mee! 

Vanuit mijn kleinschalige productieruimte richt ik me vooral op de wat kleinere gezelschappen. Ik maak alles zelf en heb daardoor maar een beperkte capaciteit. Het maximaal aantal personen waaraan ik kan voldoen, verschilt per product. Vraag naar de mogelijkheden! Je kunt een bestelling bij me plaatsen door contact met me op te nemen via het contactformulier op deze website of door me te mailen of bellen. Vermeld in jouw aanvraag duidelijk je naam, de datum waarom het gaat en jouw contactgegevens. In verband met de agenda, dient een bestelling minimaal 7 dagen van te voren geplaatst te zijn. Omdat ik alleen producten van hoogwaardige kwaliteit wil leveren en alles zelf maak, kan het voorkomen dat ik een bestelling niet kan aannemen. Ik vraag hiervoor jouw begrip. 

Heb je een patisserieproduct van EMmmmy’s in huis? Om de smaak, versheid en kwaliteit te garanderen en optimaal te houden, is het heel belangrijk dat je de taart(en) en/of het gebak tot moment van serveren constant goed gekoeld bewaart.

Op mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier downloaden.