Patisserie

  • EMmmmy's patisserie - Chocoladetaart - taart bestellen

De kers op de taart! 

Taart bestellen voor een zoete verrassing 

Iets te vieren? Een speciale gelegenheid? Een gebeurtenis die niet snel vergeten mag worden? Daar hoort iets feestelijks en in het oog springends bij. EMmmmy’s sweets mogen hier niet bij ontbreken. Zoete smaakcombinaties in kleurrijke, fleurige, originele en bij de situatie passende uitvoeringen. Een speels gebakje, een bescheiden taart of een indrukwekkende constructie. De wereld van de patisserie is mooi! Geef me een thema en ik ga aan de slag! Een prachtige sweet table, zachte nougat of een unieke taart bestellen? Lees dan vooral verder! 

Creatief, vers, heerlijk en uniek. Iets bijzonders!

EMmmmy’s is gespecialiseerd in het maken van taarten en andere zoete lekkernijen. Verwen jezelf en je gasten met de lekkerste en mooiste producten. Van een ouderwetse kakelverse slagroomtaart tot een frisse citroen-meringuetaart. Van zoete hapjes voor bij een high tea tot de traditionele nougat de Montelimar. Of wat dacht je van EMmmmy’s prachtige bruidstaart met de heerlijkste vulling, vol vers fruit en de mooiste decoraties? Al mijn zoetigheden zijn huisgemaakt en dat proef je. Met heel veel plezier werk ik aan de meest mooie en smaakvolle creaties. Mijn producten zijn op maat gemaakt en daardoor zeer exclusief. Iedereen is immers uniek en verdient een persoonlijk eindresultaat! Jij staat bij mij altijd op nummer één.

Allergieën en dieetwensen

Uiteraard kan ik rekening houden met allergieën, dieetwensen en geloofsovertuiging. Ook als je een voedselallergie hebt, kun je genieten van een lekkere taart of iets anders zoets. Wanneer je dit van te voren aangeeft, dan kan ik een passend alternatief voorstellen. Sporen van allergenen in bepaalde producten kan ik helaas niet uitsluiten. Het is raadzaam dat diegene met een (zware) allergie, zelf contact met me opneemt om de mogelijkheden en alternatieven door te spreken. Meestal is er meer mogelijk dan je denkt! Neem voor vragen en informatie gerust contact met me op. 

Een aanvraag doen of nougat, gebak of taart bestellen? 

Klik hier om mijn lijst met zoete lekkernijen (prijslijst) te downloaden. Deze lijst geeft een beeld van wat ik kan bieden. Wil je iets bestellen? Heb je speciale wensen of ideeën? Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik denk heel graag met je mee! 

Vanuit mijn kleinschalige productieruimte richt ik me vooral op de wat kleinere gezelschappen. Ik maak alles zelf en heb daardoor maar een beperkte capaciteit. Het maximaal aantal personen waaraan ik kan voldoen, verschilt per product. Vraag naar de mogelijkheden! Je kunt een bestelling bij me plaatsen door contact met me op te nemen via het contactformulier op deze website of door me te mailen of bellen. Vermeld in jouw aanvraag duidelijk je naam, de datum waarom het gaat en jouw contactgegevens. In verband met de agenda, dient een bestelling minimaal 7 dagen van te voren geplaatst te zijn. Omdat ik alleen producten van hoogwaardige kwaliteit wil leveren en alles zelf maak, kan het voorkomen dat ik een bestelling niet kan aannemen. Ik vraag hiervoor jouw begrip. 

Heb je een patisserieproduct van EMmmmy’s in huis? Om de smaak, versheid en kwaliteit te garanderen en optimaal te houden, is het heel belangrijk dat je de taart(en) en/of het gebak tot moment van serveren constant goed gekoeld bewaart.

Op mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier downloaden.