Deel 4 van 4. En verder…

Zeer regelmatig krijg ik de vraag wie ik ben, wat ik doe en hoe ik hiertoe gekomen ben… Het bakken en koken zit niet echt in de familie. Zelf ben ik dol op Frankrijk: de veelzijdige natuur, de cultuur en de prachtige Franse patisserie. Graag vertel ik je in vier delen meer over mezelf en wat ik doe. De reeks sluit ik af met een leuke winactie. Lees je mee?

Deel 4 van 4. En verder…

Naast mijn werk heb ik nog een andere grote passie: hardlopen. Veel mensen kennen me als het hardlopende ‘nougatmeisje’. Als ik loop, kan ik alles loslaten, schakel ik angst uit en raakt mijn soms wat overvolle hoofd overzichtelijk en rustig. Door hard te lopen breng ik mezelf kracht bij en krijg ik het gevoel dat ik m’n leven in de hand heb. Ik hou van de eindigheid ervan, het feit dat er een duidelijk begin en eind aan zit. Bij hardlopen behaal ik succes door het gewoon te doen. Ik stel mezelf doelen die eerder ondenkbaar waren en dat bereik ik. Ik ontdek hoe ver ik kan gaan, hoe ik moet strijden met mezelf en hoe ik mezelf daarmee overwin. Als ik dat voor elkaar krijg, geeft me dat een goed gevoel. Ik geniet van vroeg opstaan, werken aan mijn bestellingen en vervolgens verre afstanden lopen. Sinds vorig jaar ben ik wedstrijdloper bij atletiekvereniging Thor in Roosendaal. Daar heb ik leuke contacten en ontspanningsmomenten. Door Corona zijn er dit jaar geen of nauwelijks wedstrijden. Des te meer reden om mijn eigen uitdaging te organiseren. Zo heb ik de afgelopen weken hard getraind om over ongeveer 3 weken mijn eerste marathon te lopen. Het geeft me een kick om mezelf uit te dagen, door te zetten en datgene te doen wat onmogelijk lijkt. 42,2 KM, kom maar op!

Momenteel heb ik een eigen kleine en super fijne werkruimte aan huis waar ik heel blij mee ben. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik de setting heb om op deze manier te werken. Ik werk kleinschalig en heb altijd gezegd dat ik niet groot wil worden. Dat blijft zo. Wat ik doe, moet goed zijn. Een beetje onzeker zal ik waarschijnlijk altijd wel blijven, maar die eigenschap houd me ook scherp. Als ik genoeg verdien om rond te kunnen komen, is het goed. Mede door mijn werk heb ik mijn weg gevonden en leef ik mijn leven zoals dat bij me past. Ik ben eigen baas en weet wat ik nodig heb om rust en overzicht te hebben. Ik werk gestructureerd en heb behoefte aan duidelijkheid. Zo is het voor mij heel belangrijk dat ik op tijd weet wat er van me verwacht wordt, zo kun je voor de volle 100 % op me rekenen. Dus wil je graag iets bestellen, geef dit dan als het kan minimaal 7 dagen van tevoren aan me door.

Hoe het er in de toekomst uit gaat zien? Nu is nu en de tijd zal het leren. Belangrijk ik dat ik iedere bestelling met evenveel plezier, aandacht en zorg kan blijven maken. Ik heb veel geleerd tijdens mijn ondernemerschap op jonge leeftijd. Wijze lessen waar ik nu de vruchten van pluk. Anders en eigenwijs zijn is een kracht. Durf opnieuw te beginnen. Lever nooit in op kwaliteit. Blijf bij jezelf en doe de dingen waar jij achter staat. Mijn missie: Groots worden door klein te blijven.

Ik hoop dat je het leuk vond om mee te lezen. Zoals beloofd eindig ik de reeks met een winactie… Deze actie maak ik later dit weekend bekend.

Een gedachte over “Deel 4 van 4. En verder…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *