Nougat in de brievenbus

Hé daar aan de andere kant van het scherm. Wat een gekke en intense tijd hè? Maak iemand die je tijdelijk niet kunt zien, blij met EMmmmy’s nougat. De nougat wordt mooi ingepakt met daarbij een uniek handgemaakt kaartje of labeltje (met daarop jouw gewenste tekst). Één, twee of drie repen nougat in de brievenbus of een mooi pakketje met 5 repen nougat? Alles kan. De nougat wordt in Wouw gratis door mij bezorgd en buiten Wouw door PostNL. De nougat belandt in de brievenbus of wordt als pakketje voor de deur gezet. Volledig Coronaproof dus.

Klik hier voor de diverse smaken nougat.

Bestellen/meer informatie?
🦋 Vul het contactformulier in op www.emmmmys.nl.
🦋 Mail naar info@emmmmys.nl.
🦋 App naar 06-10786514.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *