Moederdag

Simpel & Puur en EMmmmy’s zetten samen graag heel veel moeders in het zonnetje!

Ben jij op zoek naar hét allerleukste cadeaupakket voor Moederdag? Stop met zoeken want het leukste en lekkerste cadeau is al voor je ontworpen! Verwen je moeder met een cadeaupakket bestaande uit een tof theeschoteltje, theezakjes, lekkere thee & overheerlijke huisgemaakte nougat van EMmmmy’s. Weet je wat zo leuk is aan dit pakketje? Je mag je eigen tekst of afbeelding doorgeven voor op het theeschoteltje en dan maken wij er een persoonlijk pakketje van! (zoals op de foto is ook mogelijk uiteraard). De prijs van dit pakketje is €19,95 (exclusief verzending). Het pakketje laten opsturen is ook mogelijk, dan komt er € 3,95 aan verzendkosten bij. Voor meer informatie en bestellingen kun je mailen naar kristel@simpelenpuur.nl

Ook voor andere leuke cadeautjes ben je bij Simpel & Puur aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op www.simpelenpuur.nl of op één van hun sociale mediakanalen voor het actuele aanbod. 

Uiteraard is EMmmmy’s nougat ook los te bestellen. Wil je bijvoorbeeld één of juist vier repen per post versturen? Alles kan! Ik pak het graag mooi voor je in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *