Winnaar winactie!

Iedereen bedankt voor de leuke reacties! De winnende smaak van de winactie is bekend. De winnende smaak is Limoncello. De nougat wordt gemaakt met pistachenoten en amandelen. Drie personen hebben deze smaak genoemd. Gefeliciteerd Simone Teerlink, Marloes de Weert en Marja de Hoon. Omdat het een gedeelde winnaar is, winnen jullie alle drie een reep van de nieuwe nougat met Limoncello. Ik neem contact met jullie op. Verder is de nougat binnenkort verkrijgbaar bij Het Kaasmeske en de VVV in Wouw.

Er zijn veel leuke smaakcombinaties genoemd waar ik in de toekomst mee aan de slag kan. Alle idee├źn worden opgeslagen in mijn inspiratiedatabase. Mocht ik de door jou genoemde smaak in de toekomst maken, dan ben je de eerste die mag proeven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *