Wouw Christmas Tree Shopping 2019

Wouw Christmas Tree Shopping is weer van start! De kerstboomloop vindt plaats van 9 december tot en met 29 december 2019. Koop je EMmmmy’s nougat bij Het Kaasmeske Wouw – Koetshuysch Kaas of bij de VVV in Wouw, dan maak je kans op een fantastisch nougatpakket. Koop je nougat, schrijf dan je naam en telefoonnummer op een briefje die je krijgt in de winkel en stop deze in de lotingpot. De winnaar maak ik 29 december 2019 bekend. Kijk hier voor meer informatie over dit evenement!

Fijne feestdagen!!

*** UPDATE *** Ook dit jaar hebben heel veel mensen nougat gekocht tijdens Wouw Christmas Tree Shopping! Kocht je nougat, dan maakte je kans op een nougatpakket. Onder streng toeziend oog van mijn zeer betrouwbare elfjarige assistent is er een winnaar uit de lotingspot getrokken✨… De winnaar is Bianca Verbocht. Van harte gefeliciteerd, het nougatpakket komt jouw kant op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *