Catering

  • EMmmmy's catering - hapjes - catering Bergen op Zoom

Catering nodig? EMmmmy’s maakt de heerlijkste hapjes! 

Hapjes bestellen voor elke gelegenheid

Iets te vieren en op zoek naar een cateraar? Een speciale gelegenheid? Een gebeurtenis die niet snel vergeten mag worden? Daar hoort iets feestelijks en in het oog springends bij. EMmmmy’s bites mogen hier niet bij ontbreken. Ik verzorg catering op maat. Ik bied hartige smaakcombinaties waarvoor ik onder andere vlees, vis, eieren, groenten, fruit, noten en kaas gebruik. Uiteraard houd ik hierbij rekening met speciale wensen en eisen. Goede ingrediënten en passie voor het vak vormen de basis van mijn producten. Voor mijn hapjes maak ik zoveel mogelijk gebruik van biologische en lokale ingrediënten.  

Vegetarisch, vlees of vis? Alles kan!

De hapjes van EMmmmy’s zijn bijzonder vers, overheerlijk en enorm gevarieerd. Ik werk enkel met verse ingrediënten van hoge kwaliteit waarmee ik de meest smaakvolle creaties maak. Het water loopt je gegarandeerd in de mond bij het zien van de schalen vol overheerlijke hapjes! Ze zijn niet alleen heerlijk maar ook nog eens een lust voor het oog. 

Allergieën en dieetwensen

Uiteraard kan ik rekening houden met allergieën, dieetwensen en geloofsovertuiging. Ook als je een voedselallergie hebt, kun je genieten van lekkere hapjes. Wanneer je dit van te voren aangeeft, dan kan ik een passend alternatief voorstellen. Sporen van allergenen in bepaalde producten kan ik helaas niet uitsluiten. Het is raadzaam dat diegene met een (zware) allergie, zelf contact met me opneemt om de mogelijkheden en alternatieven door te spreken. Meestal is er meer mogelijk dan je denkt! Neem voor vragen en informatie gerust contact met me op. 

Bestellen of een aanvraag doen? 

Klik hier om mijn hapjeslijst (prijslijst) te downloaden. Deze hapjeslijst geeft een aantal suggesties. De hapjes kunnen naar wens worden aangepast. Wil je iets bestellen? Heb je speciale wensen of ideeën? Schroom niet om contact met me op te nemen. Ik denk heel graag met je mee! 

Vanuit mijn kleinschalige productieruimte richt me vooral op de wat kleinere gezelschappen. Ik maak alles zelf en heb daardoor maar een beperkte capaciteit. Het maximaal aantal personen waaraan ik kan voldoen, verschilt per product. Vraag naar de mogelijkheden! Je kunt een bestelling bij me plaatsen door contact met me op te nemen via het contactformulier op deze website of door me te mailen of bellen. Vermeld in jouw aanvraag duidelijk je naam, de datum waarom het gaat en jouw contactgegevens. In verband met de agenda, dient een bestelling minimaal 7 dagen van te voren geplaatst te zijn. Dit komt omdat ik alleen producten van hoogwaardige kwaliteit wil leveren en alles zelf maak. Het kan voorkomen dat ik een bestelling niet kan aannemen, ik vraag hiervoor jouw begrip. 

Heb je verse hapjes van EMmmmy’s in huis? Om de smaak, versheid en kwaliteit te garanderen en optimaal te houden, is het heel belangrijk dat je de hapjes tot moment van serveren constant goed gekoeld bewaart.

Op mijn diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze kunt u hier downloaden.