Blog

September 2021

Middels dit bericht een teken van leven want ik heb de afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. Jullie weten me goed te vinden voor nougat en taarten (waarvoor dank!🙏). Laatst mocht ik deze bruidstaart maken met echt bladgoud. Een foto mag natuurlijk niet ontbreken…

Door de grote vraag naar mijn patisserieproducten is het tot en met in ieder geval 30 september helaas niet mogelijk om hapjes te bestellen. Alleen op deze manier kan ik de kwaliteit leveren die je van mij gewend bent. Taarten graag minimaal 7 dagen van tevoren bestellen. Actuele informatie vind je hier op mijn website en op mijn sociale mediakanalen.

Moederdag

Simpel & Puur en EMmmmy’s zetten samen graag heel veel moeders in het zonnetje!

Ben jij op zoek naar hét allerleukste cadeaupakket voor Moederdag? Stop met zoeken want het leukste en lekkerste cadeau is al voor je ontworpen! Verwen je moeder met een cadeaupakket bestaande uit een tof theeschoteltje, theezakjes, lekkere thee & overheerlijke huisgemaakte nougat van EMmmmy’s. Weet je wat zo leuk is aan dit pakketje? Je mag je eigen tekst of afbeelding doorgeven voor op het theeschoteltje en dan maken wij er een persoonlijk pakketje van! (zoals op de foto is ook mogelijk uiteraard). De prijs van dit pakketje is €19,95 (exclusief verzending). Het pakketje laten opsturen is ook mogelijk, dan komt er € 3,95 aan verzendkosten bij. Voor meer informatie en bestellingen kun je mailen naar kristel@simpelenpuur.nl

Ook voor andere leuke cadeautjes ben je bij Simpel & Puur aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op www.simpelenpuur.nl of op één van hun sociale mediakanalen voor het actuele aanbod. 

Uiteraard is EMmmmy’s nougat ook los te bestellen. Wil je bijvoorbeeld één of juist vier repen per post versturen? Alles kan! Ik pak het graag mooi voor je in.

Zaterdag 13 februari 2021: Zoete dozen Valentijnsdag

03-02-2021-UPDATE. UITVERKOCHT. Bestellen is helaas niet meer mogelijk. 

❤️ Verrassingsdozen ❤️

Zaterdag 13 februari 2021: nieuwe ronde EMmmmy’s zoete dozen gevuld met lekkers. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes en heerlijk om in het weekend van te genieten. 14 februari is het natuurlijk Valentijnsdag, dus dit keer zullen de gebakjes in deze stijl worden gedecoreerd. Verras jouw geliefde met deze doos of geniet er zelf van! 

❤️ De taartdoos wordt gevuld met 6 verschillende kleine zoete lekkernijen, van ieder 2 stuks. De inhoud is een verrassing, de foto geeft een idee. 

❤️ Prijs per doos bestaande uit 12 items: € 19,50. 

❤️ Ophalen (op afspraak) kan zaterdag 13 februari tussen 10.00 en 12.00 uur (ander tijdstip in overleg). Ophaaladres: Lenaertsstraat 5 in Wouw. 

Bestellen kan via het contactformulier of mail naar info@emmmmys.nl. Graag naam, telefoonnummer en gewenst tijdstip van ophalen vermelden. Ik neem vervolgens contact met je op. Let op: uiteraard dagvers en handgemaakt dus bestel snel, beperkt aantal beschikbaar! OP = OP!

 

Vrijdag 15 januari 2021: ZOETE DOZEN

Nieuwe ronde, nieuwe kansen 😄

Op vrijdag 15 januari 2021 maak ik weer EMmmmy’s zoete dozen gevuld met lekkers. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes en heerlijk om het weekend thuis te vieren 🥳. 

✨ De taartdoos wordt gevuld met 6 verschillende kleine zoete lekkernijen, van ieder 2 stuks. De inhoud is een verrassing, de foto geeft een idee. 

✨ Prijs per doos bestaande uit 12 items: € 19,50. 

✨ Ophalen (op afspraak) kan op vrijdag 15 januari tussen 15.00 en 17.00 uur (ander tijdstip in overleg). Ophaaladres: lenaertsstraat 5 in Wouw. Bezorging is in overleg eventueel ook mogelijk. 

Bestellen kan tot en met woensdag 13 januari 2021 (uiterlijk 19.00 uur). Dit kan via het contactformulier of mail naar info@emmmmys.nl. Graag naam, telefoonnummer en gewenst tijdstip van ophalen vermelden. Ik neem vervolgens contact met je op. Let op: uiteraard dagvers en handgemaakt dus bestel snel, beperkt aantal beschikbaar! OP = OP!

 

Winnaar Wouw Christmas Tree Shopping 2020

Ook dit jaar hebben heel veel mensen nougat gekocht tijdens Wouw Christmas Tree Shopping! Kocht je nougat bij Het Kaasmeske of de VVV in Wouw, dan maakte je kans op een brievenbuscadeaupakket met vier repen nougat. Onder streng toeziend oog is er een winnaar uit de lotingspot getrokken✨… De winnaar heeft het pakket in de brievenbus gevonden en stuurde deze leuke foto naar me toe. Meis Linders, van harte gefeliciteerd, geniet van jouw gewonnen cadeau!

Wouw Christmas Tree Shopping 2020

Wouw Christmas Tree Shopping is weer van start! De kerstboomloop vindt plaats van 9 december tot en met 29 december 2020. Koop je EMmmmy’s nougat bij Het Kaasmeske Wouw – Koetshuysch Kaas of bij de VVV in Wouw, dan maak je kans op een brievenbuscadeaupakket met nougat. Koop je nougat, schrijf dan je naam en adres op een briefje die je krijgt in de winkel en stop deze in de lotingpot. De winnaar wordt op 29 december verrast met een pakket in de brievenbus. Kijk hier voor meer informatie over dit evenement!

Fijne feestdagen!!

Echte nougat als cadeau op de mat

Iemand verwennen op een heerlijke en persoonlijke manier? Dat kan! EMmmmy’s verzorgt jouw cadeau: 4 heerlijke repen in een feestelijk jasje met een persoonlijke boodschap en dat alles in brievenbusformaat. Dit lekkers kan zomaar op de mat vallen van iemand die jij wil verrassen. Laat me weten wat je boodschap is en ik schrijf deze op het labeltje en verzorg de verzending.

Wie wil jij (op afstand) verrassen met een persoonlijk en bijzonder cadeau? Dit cadeau is uitermate geschikt als geschenk voor de feestdagen. Exclusief verkrijgbaar bij EMmmmy’s. Meer informatie over dit pakket vind je hier.

*Foto: Hilde van Loenhout

Winnaar winactie!

Iedereen bedankt voor de leuke reacties! De winnende smaak van de winactie is bekend. De winnende smaak is Limoncello. De nougat wordt gemaakt met pistachenoten en amandelen. Drie personen hebben deze smaak genoemd. Gefeliciteerd Simone Teerlink, Marloes de Weert en Marja de Hoon. Omdat het een gedeelde winnaar is, winnen jullie alle drie een reep van de nieuwe nougat met Limoncello. Ik neem contact met jullie op. Verder is de nougat binnenkort verkrijgbaar bij Het Kaasmeske en de VVV in Wouw.

Er zijn veel leuke smaakcombinaties genoemd waar ik in de toekomst mee aan de slag kan. Alle ideeën worden opgeslagen in mijn inspiratiedatabase. Mocht ik de door jou genoemde smaak in de toekomst maken, dan ben je de eerste die mag proeven!

Winactie

De afgelopen weken heb je in vier delen meer over mij en mijn werk kunnen lezen. Zoals beloofd sluit ik de reeks af met een leuke winactie. 

WINACTIE!

Welke smaak nougat zou jij graag terug zien in mijn assortiment? Het meest originele, smakelijke en uitvoerbare idee, wordt gemaakt en verkocht bij Het Kaasmeske en de VVV in Wouw. Jij wint drie repen van de door jou bedachte smaak nougat. 

Je kunt met de actie meedoen door te reageren op dit bericht (hier of op Facebook). De winnaar maak ik zondag 9 augustus 2020 bekend.

Deel 4 van 4. En verder…

Zeer regelmatig krijg ik de vraag wie ik ben, wat ik doe en hoe ik hiertoe gekomen ben… Het bakken en koken zit niet echt in de familie. Zelf ben ik dol op Frankrijk: de veelzijdige natuur, de cultuur en de prachtige Franse patisserie. Graag vertel ik je in vier delen meer over mezelf en wat ik doe. De reeks sluit ik af met een leuke winactie. Lees je mee?

Deel 4 van 4. En verder…

Naast mijn werk heb ik nog een andere grote passie: hardlopen. Veel mensen kennen me als het hardlopende ‘nougatmeisje’. Als ik loop, kan ik alles loslaten, schakel ik angst uit en raakt mijn soms wat overvolle hoofd overzichtelijk en rustig. Door hard te lopen breng ik mezelf kracht bij en krijg ik het gevoel dat ik m’n leven in de hand heb. Ik hou van de eindigheid ervan, het feit dat er een duidelijk begin en eind aan zit. Bij hardlopen behaal ik succes door het gewoon te doen. Ik stel mezelf doelen die eerder ondenkbaar waren en dat bereik ik. Ik ontdek hoe ver ik kan gaan, hoe ik moet strijden met mezelf en hoe ik mezelf daarmee overwin. Als ik dat voor elkaar krijg, geeft me dat een goed gevoel. Ik geniet van vroeg opstaan, werken aan mijn bestellingen en vervolgens verre afstanden lopen. Sinds vorig jaar ben ik wedstrijdloper bij atletiekvereniging Thor in Roosendaal. Daar heb ik leuke contacten en ontspanningsmomenten. Door Corona zijn er dit jaar geen of nauwelijks wedstrijden. Des te meer reden om mijn eigen uitdaging te organiseren. Zo heb ik de afgelopen weken hard getraind om over ongeveer 3 weken mijn eerste marathon te lopen. Het geeft me een kick om mezelf uit te dagen, door te zetten en datgene te doen wat onmogelijk lijkt. 42,2 KM, kom maar op!

Momenteel heb ik een eigen kleine en super fijne werkruimte aan huis waar ik heel blij mee ben. Ik ben dankbaar voor het feit dat ik de setting heb om op deze manier te werken. Ik werk kleinschalig en heb altijd gezegd dat ik niet groot wil worden. Dat blijft zo. Wat ik doe, moet goed zijn. Een beetje onzeker zal ik waarschijnlijk altijd wel blijven, maar die eigenschap houd me ook scherp. Als ik genoeg verdien om rond te kunnen komen, is het goed. Mede door mijn werk heb ik mijn weg gevonden en leef ik mijn leven zoals dat bij me past. Ik ben eigen baas en weet wat ik nodig heb om rust en overzicht te hebben. Ik werk gestructureerd en heb behoefte aan duidelijkheid. Zo is het voor mij heel belangrijk dat ik op tijd weet wat er van me verwacht wordt, zo kun je voor de volle 100 % op me rekenen. Dus wil je graag iets bestellen, geef dit dan als het kan minimaal 7 dagen van tevoren aan me door.

Hoe het er in de toekomst uit gaat zien? Nu is nu en de tijd zal het leren. Belangrijk ik dat ik iedere bestelling met evenveel plezier, aandacht en zorg kan blijven maken. Ik heb veel geleerd tijdens mijn ondernemerschap op jonge leeftijd. Wijze lessen waar ik nu de vruchten van pluk. Anders en eigenwijs zijn is een kracht. Durf opnieuw te beginnen. Lever nooit in op kwaliteit. Blijf bij jezelf en doe de dingen waar jij achter staat. Mijn missie: Groots worden door klein te blijven.

Ik hoop dat je het leuk vond om mee te lezen. Zoals beloofd eindig ik de reeks met een winactie… Deze actie maak ik later dit weekend bekend.